Обединените патриоти не се ангажират с подкрепа за втория тур

Обединените патриоти не се ангажират с подкрепа за втория тур

Обединените патриоти не се ангажират с подкрепа за втория тур

Обединените патриоти, чиято кандидат-президентска двойка Красимир Каракачанов и Явор Нотев излезе трета на първия тур на президентските избори с близо 15% подкрепа, оставят избирателите си сами да преценят за кого да гласуват на втория тур. Това се посочва в позиция на Коалиция от партии "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО", разпространена от пресцентъра на формацията.

"Обединените патриоти благодарят на членовете и симпатизантите си за доверието към кандидат-президентската двойка Красимир Каракачанов - Явор Нотев. Тези близо 600 хиляди българи показаха, че бъдещето на България е патриотизмът", посочват от коалицията.

"Резултатите ни от президентските избори ни задължават да отстояваме и реализираме нашата програма, като основни пунктове от нея са: недопускане завръщането на ДПС и другите етнически партии във властта, минимална пенсия 300 лв., политика за отблъскване на нелегалните имигранти. Тъй като нито един от останалите кандидати за президент до момента не е декларирал подкрепа за горните принципи, оставяме нашите избиратели да гласуват на втори тур по своя преценка", гласи позицията на патриотите.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ