Партията на Слави Трифонов няма да се коалира преди изборите

Партията на Слави Трифонов няма да се коалира преди изборите

Партията на Слави Трифонов няма да се коалира преди изборите

Партията на телевизионния водещ Станислав Трифонов „Има такъв народ“ няма да се коалира в парламента с партиите от статуквото. Едва след изборните резултати формацията ще реши с кои от другите политически сили ще преговаря. Това заяви в Шумен зам.-председателят на партията Тошко Йорданов. Той призова за висока избирателна активност, предаде БНР.

„Мажоритарен избор в два тура. Един лев партийна субсидия и електронно гласуване са приоритетите на партията, от които тя няма да отстъпи при евентуални преговори с други политически формации“, обясни Йорданов.

"Евентуално могат да влязат в парламента като нови формации, освен нас "Демократична България" и, може би, организацията на Мая Манолова и Отровното трио. Дали ще се случи, не знам. Но, ако се случи, може да има разговори с тези нови формации. Но те стартират от мажоритарен избор в два тура, един лев субсидия и електронно гласуване. Оттук стартират разговорите! Това е нещото, от което няма мърдане", добави той.

Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, обявиха още от партията.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ