Румен Радев изненадан от името на Николай Младенов в "Досиетата Пандора"

Румен Радев изненадан от името на Николай Младенов в Досиетата Пандора

Румен Радев изненадан от името на Николай Младенов в "Досиетата Пандора"

Президентът Румен Радев заяви пред журналисти, че е изненадан, че името на Николай Младенов фигурира в Досиетата "Пандора". Той посочи, че няма друга информация, освен вече оповестената в медиите. Според него обаче ще излизат още имена на българи по Досиетата "Пандора".

"Службите са длъжни да предоставят информация и очаквам такава", допълни той, но помоли да се прави разлика между хора, които вземат държавни постове и такива от бизнеса. 

Запитан дали и имената на братя Бобокови го изненадват, президентът обясни, че не е чул за тях. Относно казуса с декларацията за гражданство на Кирил Петков, Румен Радев заяви, че това е правен казус, който няма общо с личността Кирил Петков.

"Всеки проблем със служебното правителство се пренася към президентството. Явно това е част от играта. Явно така са решили, толкова могат, така го правят", коментира още президентът.

Относно предстоящите президентски избори, той каза, че във всеки кандидат вижда сериозен опонент. "Всеки има право да изложи своите идеи. Аз не деля кандидатите за президент по никакви признаци", подчерта Радев. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ