Сидеров не се отказва, иска да участва в "Панорама" тази вечер

Сидеров не се отказва, иска да участва в Панорама тази вечер

Сидеров не се отказва, иска да участва в "Панорама" тази вечер

След скандалното си участие в предаването "Референдум" по БНТ през седмицата, лидерът на Атака Волен Сидеров държи да продължи изявите си в националната телевизия. Той е  е изпратил писмо до ЦИК, с което настоява комисията да задължи БНТ да го допусне до участие в предаването „Панорама“ тази вечер, предаде БНР.

Поводът за искането на Сидеров е уведомително писмо, получено вчера в партийната централа от БНТ, в което пише да бъде изпратен друг участник за предаването тази вечер.

След скандалните изяви на Сидеров в "Референдум" генералният директор на БНТ Емил Кошлуков разпореди лидерът на "Атака" да не бъде канен в Националната телевизия.

С писмото си до ЦИК Сидеров настоява да участва в предаването и БНТ да спази законовите договорки.

От „Атака“ са изпратили и писмо до СЕМ, в което искат БНТ да предостави целия запис от предаването „Референдум“, за да може да го използва в съда, както и медийният регулатор да направи проверка на Националната телевизия.

 

Вчера говорителят на ЦИК Александър Андреев заяви, че лидерът на Атака Волен Сидеров ще бъде глобен за нарушаване на добрите нрави и накърняване достойнството и честта на кандидати по време на предаването „Референдум“. Глобата е между 2 000 и 5 000 лева.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ