Сидеров: Ще подкрепяме правителството, но без постове

Сидеров: Ще подкрепяме правителството, но без постове

Сидеров: Ще подкрепяме правителството, но без постове

След оставката на Валери Симеонов, Волен Сидеров иска оставката и на вицепремиера Красимир Каракачанов, но не отправя лични нападки към него, това каза той в ефира на Нова тв. Сидеров вижда оставката му като част от съставяне на спасителен план за коалицията на Обединените патриоти. „Иначе с две думи вървим по стъпките на реформаторите – тях ги няма сега на политическата сцена“, казва лидерът на „Атака“.

„Ако искаме да запазим коалицията, ще подкрепяме правителството, но без постове“, допълва Сидеров. Според него патриотите са сгрешили, излъчвайки двама от лидерите си директно в изпълнителната власт.

„Трябва да се концентрираме върху идеи свързани с доходите на хората, с инвестициите в България и развитие на стандарта на живот. Казвам им и на двамата. Насочете поглед към важните теми, стига сте се занимавали с дискотеки, шумомери, сергии и прочие“, каза Сидеров.

Той подчерта, че не е бил на коалиционния съвет с Бойко Борисов, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, защото не е бил поканен. „Разбрах от медиите за оставката на Симеонов“, допълва лидерът на „Атака“.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ