Служебният вътрешен министър дава Бойко Борисов на прокуратурата

Служебният вътрешен министър дава Бойко Борисов на прокуратурата

Служебният вътрешен министър дава Бойко Борисов на прокуратурата

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще сезира прокуратурата за действия на бившия премиер Бойко Борисов. Пред тв „Евроком“ Рашков разказа за своя среща с анонимен свидетел, който твърди, че Борисов го е заплашил.

Рашков уточни, че ще подаде сигнала до седмица. Според анонимния свидетел Бойко Борисов му казал: „Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо“.

Политици са подслушвани и информацията за това е унищожавана, каза още Бойко Рашков. Министърът намекна, че политици са слушани и данните от това са запазвани в т.нар. ненужни материали, т.е. доказателства, които нямат общо с предмета на делото и би следвало да бъдат унищожени.

От своя страна бившият премиер Борисов коментира, че скандалът с подслушването е изфабрикуван от служебното правителство. Той отхвърли обвиненията на Рашков.

„Така като чувам най-вероятно ще съм изял някой човек, само това не са ми пришили. Трескаво искат да намерят нещо, с което да избягат от това, защото рано или късно те трябва кажат – подслушвани, който е говорил с криминално проявено лице, което бива разработвано, то естествено, че е попаднал на такова СРС. Да излязат и да кажат кои са. Толкова време – една седмица, щели да кажат след един месец. Или щели да изфабрикуват сега нещо“, обясни Борисов.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ