нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Как пандемията стимулира развитието на биотехнологиите – отговор във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria

Как пандемията даде стимул за ускорено развитие на биотехнологиите? Отговор на този и още интересни въпроси ще даде второ от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се проведе на 22 октомври, от 14:30 часа. Студиото може да проследите на живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи.

Гост във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria ще бъде д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор, Amgen. Тя е бизнес лидер във фармацевтичната индустрия с повече от 20 години опит на българския пазар. От 2013 година д-р Чемишанска е член на Борда на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), а през 2019 е избрана за Председател на УC на асоциацията. От 2011 година е член на Борда на директорите на Американска Търговска Камара, а от 2015 до 2019 година e неин президент. Д-р Красимира Чемишанска е почетен член на Съвета на Европейската бизнес общност и носител на наградата „Златен печат за иновативен мениджмънт и социална отговорност“. През 2013 година получава престижния „Certificate of Appreciation“ на Департамента по Търговия на САЩ за принос в развитието на двустранната търговия и инвестиции в здравеопазването между САЩ и България.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria. За да следите всичко актуално около конференцията, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/. Междувременно, по повод 5 години от старта си в българския ефир, Bloomberg TV Bulgaria предстои да обяви и нова специална кампания, с която още веднъж ще заяви силния си ангажимент към бизнес общността.

още от ПР и събития