нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Онлайн платформата Bulgaria Wants You тръгва офлайн из страната

Мултимедийната платформа Bulgaria Wants You тръгва на път из страната през октомври. След официалния си старт през юли под надслов "Живот и кариера - защо в България?", платформата, която комбинира богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие с подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните райони на България започва да организира първите си събития.

Популярните ТВ продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов - основатели на Движение за национална кауза са и създадели на платформата – ще бъдат водещи на форматите на жимо и ще представят гост-лекторите в отделните тематични панели, специално подбрани, за тези, които търсят своята мечтана работа, така че да се чувстват щастливи и удовлетворени и в личен, и в професионален план.

Първото събитие е на 3 октомври (събота) във “Фестивален и конгресен център”  -Варна, а началният час е 11:00.

Поредицата „Живот и кариера – защо в България?“ продължава в  Пловдив на 16 октомври в Гранд Хотел Пловдив, от 18:00ч. 

За първи път на една сцена се събират  успешни българи, избрали да живеят и работят тук, които да разкажат за своя път и да споделят с публиката безценните си познания от своя професионален опит. Ще чуете историите и съветите на предприемачите Калоян Георгиев, Дарин Маджаров, Димитър Караиванов и Геновева Христова. Сред лекторите е и експертът по публична реч и дългогодишен ТВ журналист Анна Цолова.

На специални щандове посетителите ще могат да получат професионална кариерна консултация и съвсем реални оферти за работа от компаниите-партньори на платформата и организации, подкрепящи инициативата.

Организаторите са предвидили изненади и за феновете на хитовото риалити “Фермата”, а bTV e ексклузивен медиен партньор на платформата.

Събитието е безплатно, но заради мерките срещу разпространение на COVID-19 местата в залата са ограничени, затова предварителната регистрация ТУК е задължителна. Повече информация за програмата и самото събитие може да откриете на: https://www.facebook.com/events/3622770377747408

още от Работа