нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Въпреки кризата:Водещи работодатели ще търсят активно нови кадри през октомври

Въпреки кризата, породена от пандемията от коронавирус и довела до повишаване на безработицата и осезаемо намаляване на новите предложения за работа, десетки водещи компании и в момента търсят своите нови служители и стажанти.

За да улесни бизнеса и специалистите в търсенията им, пионерът в организирането на кариерни събития у нас, JobTiger, организира този месец четири събития на живо (в 4 академични града с технически университети) и едно изцяло онлайн - възможност безопасно и лесно да се включите от всяка точка на света.

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 са насочени към тези, които искат да се развиват в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.

Единадесетото издание на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще стартира в София на 8 октомври от 10 ч – в НДК, ет. 5. Следват още три форума на живо: в Пловдив на 12 октомври – Пловдивски панаир, Конгресен център; във Варна на 14 октомври – Rosslyn Hotel Dimyat и в Габрово на 20 октомври – Технически университет, Библиотека.

На 21 октомври от 11:00 до 17:00 ч. часа изцяло онлайн ще се проведе и Виртуален ден на кариерата в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, където кандидатите имат възможност за онлайн профил при регистрация. Така тет не само могат  да избират с коя фирма да разговарят, а и самите специалисти по подбор имат възможност да се запознаят с уменията и знанията на кандидатите и да се свържат с тях.

Проактивното участие на работодателите е новост за онлайн кариерните форуми и иновация, която въвежда JobTiger. Очакванията са това да доведе до още по-ползотворни контакти и разкриване на нови възможности както за бизнеса, така и за търсещите работа.

Входът за всички събития е безплатен за посетители. Необходима е единствено предварителна регистрация на: it.careerdays.bg

Организаторите уверяват, че събитията на живо ще бъдат проведени при спазване на всички разписани мерки за сигурност!

Подробности за програмата на изложенията и пълен списък на фирмите, които ще търсят кадри на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 ще откриете тук

още от Работа