Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Харисън Форд в забавна реклама на Amazon

524

Холивудската легенда Харисън Форд е една от големите звезди в новата реклама на Amazon. Kомпанията получи добри отзиви, след като я излъчи по време на големия спортен финал в САЩ Супербоул 2019. 

90-секундната реклама е дело на вътрешната агенция Amazon Studios и в нея участват още Форест Уитакър, Илана Глейзър и Аби Джейкъбсън, както и близнаците на НАСА Марк и Скот Кели. 

Видеото започва с разговор в централата на Amazon, където служителка възлага чрез гласовото приложение Алекса микровълнова фурна да стопли обяда й. Двама други служители пък си говорят как Алекса преминава през доста горещи задачи и прави много фалове. Последното е илюстрирано в смешни кадри със случките, в които тя се проваля и се стига до комични ситуации - например, Форест Уитъкър поръчва на Алекса да завърти любимия му подкаст докато мие зъбите си с електрическа четка, но вместо това се чува от звукът от устата му.  После идва ред на случка с "умната" каишка на кучето на Харисън Форд - всеки път когато кучето излае, каишката поръчва още храна от интернет. Това определено ядосва Харисън.

Във видеото е включена за фон вечната мелодия на "Куин" "Don’t Stop me Now". 

Рекламата събра над 39 млн. прегледа в YouTube. Ето я и нея. 

още по темата
още от Реклама
20
Понеделник
Май