Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Питър Динклидж и Морган Фрийман един срещу друг в реклама за Супербоул

Питър Динклидж и Морган Фрийман

Снимка: COURTESY OF DORITOS

Питър Динклидж е великолепен актьор, но едва ли има някой, който не свързва името му автоматично с ролята на Тирион Ланистър от култовия сериал "Игра на тронове". В последния сезон Тирион обедини сили с драконовата майка Денерис Таргариен. В новата реклама на Doritos, създадена специално за купата на Супербоул тази неделя, Динклидж умело владее силата на огъня, пише Mashable. "Предполагам, че просто не мога да се измъкна от огъня. Той ме следва", споделя актьорът пред изданието, подклаждайки слуха, че героят му от сериала може да е таен наследник на рода Таргариен.

Подобно на оригиналното заглавие на поредицата "Песен за огън и лед" срещу Динклидж смело се изправя неповторимият Морган Фрийман като владетел на студа и ледовете, за рекламата на свежата напитка Mountain Dew.

Финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ е грандиозно събитие за американците и почитателите на американския футбол. От появата си в края на 60-те до днес, финалният мач от първенството отдавна е еволюирал в грандиозен и бляскав спектакъл - концерт, издигнал се до национален празник за американците. В Супербоул обаче се съревновават не само футболни отбори, но и рекламни компании. За няколко секунди рекламно време по време на Супербоул се дават милиони долари. 

Doritos и Mountain Dew обединяват сили в заснемането на общ клип, с великолепните Динклидж и Фрийман, които се изправят един срещу друг в епична рапърка битка. За тази цел им помагат и музикантите Миси Елиът и Бъста Раймс, които обучават двамата актьори в изкуството на рапирането преди снимките. 

Рекламите на Doritos Blaze и Mountain Dew Ice вече бяха пуснати изцяло за гледане онлайн преди телевизионното събитие. 48-годишният Динклидж пее доста трудна за изпълнение песен на рапърите Бъста Раймс и Крис Браун - “Look at Me Now”. 80-годишният Фрийман пък изпълнява “Get Your Freak On” на Миси Елиът от 2001 г. Самите рапъри Бъста Раймс и Миси Елиът също се появяват като изненадващо допълнение сред заслепяващите декори от пламъци и лед.

Финалът на Супербоул 2018 ще се състои на 4 февруари, когато ще играят един срещу друг на стадиона в Минеаполис отборите на "New England Patriots" и "Philadelphia Eagles". 

Вижте рекламите на Doritos / Mountain Dew и съпътстващия ги клип.

още от Реклама