нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Обратно на училище под дъжд от куршуми (видео)

Кадър: YouTube 

Неправителствената организация Sandy Hook Promise даде една по-различна, разтърсваща представа за първия учебен ден с новата си рекламна кампания. В нея деца показват какво са получили за училище от родителите си, а с всеки следващ разказ носи все повече...изстрели и летящи куршуми около тях. 

Момиче превързва друго момиче с новия си чифт чорапи, докато друго се крие в тоалетната, за да напише на майка си „Обичам те“, чувайки стъпките на убиеца. Това са част от начините, с които се поставя проблемът с училищните престрелки. Те са над 22 само на територията на САЩ от началото на годината.

60-секундният спот е създаден от агенция DDBO Ню Йорк, която за работата си с този клиент вече е печелила и „Златен Лъв“ от рекламния фестивал в Кан. Той е адаптиран и за радио, печат и билборди.

На 14 декември 2014 г. бяха убити 20 деца и 6 възрастни след престрелка в училище „Санди Хук“, щата Кънектикът. Неправителствената организация беше създадена от Никол Хокли, майката на една от жертвите - 6-годишния Дилън - с мисията да предотврати повтарянето на подобни жестоки инциденти. 

още от Реклама