Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Дом с гледка към природата и чист въздух в градска среда - мисията възможна!

Изображения: „So Home Residential Park“

„So Home Residential Park“
Множеството строителни проекти, които се реализират в големите градове у нас често водят със себе си един сериозен дискомфорт за собствениците на жилищни имоти в тях – неизбежни „тет-а-тет“ срещи през балкона със съседите от отсрещната кооперация. Това се случва най-често при неспазване на законодателните изисквания за отстояние между две сгради и липса на адекватно планиране. Ето защо, когато се появи проект за жилищен комплекс с удобна локация и отлична вътрешна инфраструктура в градска среда, гарантираща невъзможност за околно застрояване, той привлича вниманието на купувачите като магнит. Локацията е София.

„Златната среда“ на София: близо до градските удобства, далеч от замърсяването

Комплекс „So Home Residential Park“ на инвеститора „Хъс Инвест София“ се намира в столичния район „Лозенец“, в непосредствена близост до Зоологическата градина, Ловния парк и река Драгалевска. Тези естествени природни дадености са най-сигурният гарант, че околната среда ще остане непокътната от нови строителни намерения, а спокойствието на обитателите на комплекса - подсигурено. Ловният парк е едно от малкото места в София, което се разграничава от обичайните паркове и е запазило облика си на истинска гора със слънчеви поляни за игри и отдих. Именно през неговите столетни дървета преминава Драгалевската река, която стига чак до Витоша планина. Любителите на природата и разходките ще оценят високо тези дадености.  Друго изключително важно преимущество на „So Home Residential Park“ е бързото и удобно придвижване – до работа, детски заведения, социални и банкови институции, търговски и развлекателни обекти. Независимо дали имате собствен автомобил, спирките на градския транспорт и метро станция „Витоша“ са удачна алтернатива. В района се намират няколко професионални спортни комплекси: тенис клуб „Малееви“, спортен център „Пулев“ и Orange Фитнес, както и реномирани болници – „Токуда“, „Лозенец“ и медицински център „Вита“.

So Home Residential Park“ – мисъл в планирането, качество в изпълнението

„So Home Residential Park“ е с модерна, изчистена архитектура, но е лишен от студенината на модернизма. Зелените килими, дърветата, цветните лехи, водни огледала и фонтани създават неповторим уют и комфорт. 10-тте жилищни сгради са разпределени така, че да не се нарушава домашното уединение на жителите на комплекса. Отстоянието между тях е от 15 до 60 метра – изключителна рядкост при планирането на повечето жилищни комплекси у нас. Те са решени в земни цветове, които се вписват в естествената палитра на заобикалящата ги природа. Освен с красив архитектурен дизайн, те се отличават и с високо качество на изпълнение - винтилируеми фасади с минерална вата и немски клинкерни плочи; алуминиева дограма от най-висок клас с прекъснат термомост и троен стъклопакет /“Schüco“ или „REYNAERS“/. Апартаментите са с различна големина, а пространствата в тях – удобно разпределени за бита на собствениците им. Всеобщият проблем с паркирането в София, тук е решен кардинално с осигуряването на 787 гаражи и паркоместа, разпределени в две нива. Екипът на „Хъс Инвест София“ е на разположение за всеки, който иска да вземе правилното решение за покупка на своя нов дом, при това с гъвкави схеми на изплащане: +359 882 11 00 22; +359 882 33 00 22 и на електронна поща sales@sohome.bg.

още от София
28
Петък
Февруари