Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Зам.-кмет на София става част от управлението на Фонда на фондовете

Снимка: Мениджър нюз

Зам.-кметът по направление "Дигитализация, иновации и икономическо развитие" Владимир Данаилов става част от управлението на Фонда на фондовете. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова на заседанието на Столичен общински съвет. 

"Владимир Данаилов получи сериозна покана и аз го подкрепих да се присъедини към управлението на Фонда на фондовете - институцията в България, която е отговорна за създаването на финансовите инструменти в подкрепа на общините и бизнеса. Надявам се, че Влади ще остане като посланик на Столична община в този инструмент, който е много важен за нас. Желая му успех“, каза Фандъкова.

Засега Данаилов запазва позицията си в Столична община.

„Един от ключовите приоритети в моята управленска програма е дигиталната трансформация на София в цялост. Този приоритет беше заложен и в програмите в повечето политически сили, които са част от настоящия Столичен общински съвет. Разчитам да продължим да работим заедно по следващите стъпки, както пътната карта, така и плана за действие и най-вече реализация на всички тези документи“, добави Йорданка Фандъкова относно приемането на Стратегията за дигитална трансформация на града. 

още от София