Антимафиоти и спецпрокуратурата влязоха в централата на БФС

Антимафиоти и спецпрокуратурата влязоха в централата на БФС

Антимафиоти и спецпрокуратурата влязоха в централата на БФС

Екипи на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност"  и Спецпрокуратурата влязоха в офисите на Българския футболен съюз, час и половина след официалното съобщение, че президентът на БФС, Борислав Михайлов подава оставка. Всички входове на централата бяха затворени, а пред всеки от тях бе поставен униформен охранител от ГДБОП.

На този етап няма информация дали се изнасят документи от сградата. Твърде вероятно е обаче, да се изземват папки и документи, свързани с 14-годишното управление на Борислав Михайлов, съобщи Нова телевизия.

Припомняме, че по-рано днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка, след като премиерът Борисов лично призова да се оттегли, заради нападките срещу България, придружени в обвинения с расизъм след мача срещу Англия снощи. Лично Борис Джонсън и британското правителство днес също излязоха с декларация, в която осъждат снощните сцени по трибуните на националния стадион и призовават за сурови мерки. Оставката на Михайлов ще бъде представена за обсъждане на заседанието на Изпълнителния комитет на БФС този петък.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ