Драматичен развой на италианското дерби Ювентус - Милан

Драматичен развой на италианското дерби Ювентус - Милан

Драматичен развой на италианското дерби Ювентус - Милан

В истинска драма се превърна дербито на и 28-ия кръг на италианската Серия А между отборите на Ювентус – Милан. Шампионите спечелиха срещу големия си противник с 2:1 след реализирана от Паоло Дибала спорна дузпа в последните секунди на двубоя.

В 30-ата минута на срещата Бенатиа откри резултата за Ювентус. Равнството бе възстановно в края на първото полувреме. Бака остана сам срещу Джиджи Буфон и вкара за 1:1.

През втората част двата отбора показаха сърцата игра с много битка в централната част на терена и по всичко личеше, че двубоят ще приключи наравно, но в 97-ата минута съдията отсъди спорна дузпа в полза на „бианконерите” за игра с ръка на Де Шилио.

Отсъждането на съдията изкара извън нерви футболистите на Милан, които тръгнаха да търсят физическа саморазправа с рефера. За щастие страстите бяха успокоени и не се стигна до ексцесии.

Това бе 31 пореднa домакинскa победa в първенството за Ювентус. „Старата госпожа” е на първо място в класирането, с 11 точки преднина пред втория Рома. Милан е на седмо място, на цели 20 точки от Юве.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ