Евра се включва в шоуто на Бербатов в София

Евра се включва в шоуто на Бербатов в София

Евра се включва в шоуто на Бербатов в София

Патрис Евра е поредната звезда, която ще вземе участие в София за благотворителния мач на Димитър Бербатов и Луиш Фиго на 14 юни на Националния стадион „Васил Левски”.

„Другият ми брат! Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра!

Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови. С 5 шампионски титли на Англия с „Манчестър Юнайтед“ и с 2 титли на Италия с „Ювентус“. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на „Юнайтед“. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. 3 пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига”, пише Бербатов за своя приятел.

„Знаете ли къде идвам? Идвам в България да ви видя на 14 юни. Искам всички да сте готови. Знаете ли защо? Защото обичам тази игра! Едно нещо е наистина важно – Бербатов никога не е казвал на никого, че аз съм най-добрият му приятел. Знам, че той е малко срамежлив. Знам, че ме обича толкова много, а аз също го обичам. Ще се видим на 14 юни!”, казва Патрис Евра.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ