Хосеп Гуардиола готви мащабни промени в Манчестър Сити

Хосеп Гуардиола готви мащабни промени в Манчестър Сити

Хосеп Гуардиола готви мащабни промени в Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола смята да направи пълна промяна в тима си през лятото, твърди  The Telegraph.

Според информацията специалистът държи в отбора да бъдат привлечени поне двама класни флангови футболисти, двама опитни централни бранители, един полузащитник и още един атакуващ футболист.

В плановете за селекция на мениджъра на Манчестър Сити е и привличането на нов вратар, тъй като договорът на един от настоящите вратари Вили Кабайеро изтича в края на сезона.

Сред желаните от Хосеп Гуардиола нови попълнения в тима са двама футболисти на Саутхемптън – левият бранител Райън Бертран и централният защитник Върджил ван Дайк.

В списъка на мениджъра на Манчестър Сити са и нападателят на Борусия (Дортмунд) Пиер-Емерик Обамеянг и нападателят на Арсенал Алексис Санчес.

По-рано днес стана ясно, че Манчестър Сити са готови да платят 100 милиона паунда за аржентинския нападател на Барселона Лионел Меси. Според информацията от клуба от Манчестър все още не са направили официална оферта, но представители на клуба са потвърдили, че в Манчестър Сити имат готовност да платят сумата за 29-годишния футболист. Ако се стигне до трансфер, той ще бъде рекорден в историята на футбола.

В момента рекордът за най-скъп трансфер се държи от Пол Погба. За правата на френския полузащитник миналото лято от Манчестър Юнайтед платиха на Ювентус 89 милиона паунда.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ