Как се появиха мобилните апликации при онлайн спортовете

Как се появиха мобилните апликации при онлайн спортовете

Как се появиха мобилните апликации при онлайн спортовете

В момента, в който технологичният напредък ни подари смартфоните, а ние получихме изключителната възможност да носим малки компютри в джобовете на дънките си, светът на онлайн залозите също се промени. Завинаги. Пред нас се откриха възможности, с които допреди това не разполагахме. Днес извършването на залог онлайн е по-лесно отвсякога, а свободата, която мобилните устройства ни предоставиха, е практически без аналог.

Най-ценното, което мобилните устройства ни осигуряват, що се отнася до страстта ни към онлайн хазарта, е възможността за извършване на залог във всеки един момент и от всяко едно място, където се намираме. Това, разбира се, идеално съвпада и с интересите на самите букмейкъри, тъй като многократно увеличава броя на залозите, осъществявани от техните клиенти. Следователно, и печалбите им.

В днешно време не съществува уважаващ себе си онлайн букмейкър, който да няма адекватна мобилна версия на своя уебсайт или работещо мобилно приложение. Българските компании също не изостават в това отношение, като пример за това е букмейкърът Winbet. Осигурявайки на клиентите си качествена и надеждна Winbet мобилна апликация, компанията успява да бъде конкурентна на пазара дори с големите световни брандове в сферата на онлайн залозите. Букмейкър, който с днешна дата не осигурява възможно най-добро изживяване и функционалност за клиентите си от мобилни устройства, няма шанс да оцелее на пазара. Просто защото една голяма част от него е съставена от хора, залагащи предимно от телефоните си.

Имайки предвид това, сред най-големите предизвикателства пред компаниите за залози е поддържането на техните приложения в безупречно състояние. Когато през 2014 година Германия се изправи срещу Аржентина във финала на Световното първенство по футбол, срещата очаквано бе обект на изключителен интерес от страна на залагащите. Изследване на App Attention Span предостави данни, според които повече от 30% от анкетираните са отговорили, че веднага биха направили залога си при друг букмейкър, ако при първоначалния им избор се усети някакъв бъг или забавяне на приложението.

Когато отчетем и факта, че голяма част от тези залози ще бъдат направени в реално време, което още повече задължава апликацията да работи безупречно, разбираме колко важно всъщност е нейното безпроблемно функциониране. Имайки предвид и жестоката конкуренция между различните букмейкъри, много е възможно при технически проблем да бъдат загубени клиенти, които надали биха се върнали отново.

Разбира се, трябва да имаме предвид и проблемите, които могат да съпътстват редовното залагане от мобилни устройства. Безспорно фактът, че можем да направим нов залог в рамките на секунди, независимо къде се намираме, може да развие у нас лошия навик да го правим все по-често. Представете си човек, който е развил зависимост към своето мобилно приложение за онлайн залози, подобна на тази, която повечето хора имат към социалните мрежи, например. Голямата разлика тук е, че онлайн залозите се правят с пари, а подобен тип зависимост би могла да доведе до катастрофални финансови загуби.

Както вече посочихме, българският букмейкър Winbet е пример за добро и функционално изживяване от мобилни устройства. Компанията е успяла да изпълни ключови изисквания при изработката на мобилната версия на своя уебсайт, сред които бързо зареждане и навигация, удобен за потребителя дизайн, наличие на всички важни функционалности и възможности, с които букмейкърът разполага.

Бонусите са допълнителен инструмент, с който много букмейкъри се опитват да изкушат залагащите да свалят именно техните приложения. В случая говорим за бонуси, които бихте могли да получите, ако изберете апликацията на дадена компания, независимо дали играете от смартфон или таблет. Усвояването на бонуса за мобилни устройства е напълно идентично със стандартните такива, които обикновено получавате при регистрация - ще бъде нужно да разиграете получената сума по определен начин, описан в изискванията на дадения букмейкър.

Важно е да се знае, че не е нужно да се прави депозит специално от личен смартфон или таблет, за да се залага. Ако преди това сте депозирали средства в акаунта си през своя компютър, то вие имате достъп до тях и от мобилното си устройство. Разбира се, ако това е по-лесно за вас, можете да депозирате парите си и през съответната апликация или мобилна версия.

В заключение можем да обобщим, че най-голямото предимство на апликациите за онлайн залози е свободата: да играеш навсякъде и по всяко време, независимо дали си в парка, в метрото или в офиса. Задължителна обаче е проявата на известен самоконтрол, тъй като колкото по-лесно става за нас да залагаме, толкова по-естествено идва и изкушението да го правим отново и отново. А това често води до негативни последствия.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ