Ливърпул и Байерн Мюнхен нажежават Шампионска лига днес

Ливърпул и Байерн Мюнхен нажежават Шампионска лига днес

Ливърпул и Байерн Мюнхен нажежават Шампионска лига днес

Днес ще се изиграят два мача от четвъртфиналите на Шампионска лига. С голям интерес от футболните фенове се очаква сблъсъка между Ливърпул и Байерн Мюнхен. Другата среща също има висок заряд – Лион посреща Барселона.

Каквото и да си говорим Ливърпул изцяло се преобрази под ръководството на Юрген Клоп. В Англия отборът трупа победа след победа. В Шампионска лига също се наблюдава сериозен прогрес. Миналата година „мърсисадци” играха финал, а през тази са един от фаворитите.

На пътя им застава колосът Байерн Мюнхен, който обаче е колеблив този сезон. Отборът бележи трудно, наблюдава се и напрежение между футболистите. Въпреки това баварците никога не са за подценяване и винаги могат да изненадат и най-силните съперници.

Двата отбора обичат да играят нападателен футбол, което предвещава зрелище. Дли очакванията ще се оправдаят ще разберем в 22:00 часа.

В същия час ще видим и дали напористият Лион ще успее да спре опита Барселона. И двата тима са в много добра кондиция, което също загатва интересен сблъск.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ