"22 езика" - една вдъхновяваща кампания за успеха

Играчи от над 70 различни националности се състезават в УЕФА Шампионска лига през настоящия сезон и това вдъхнови Mastercard и най-великия играч за всички времена Пеле да отбележат обединяващата сила на футбола и да откроят моментите, които са започнали нещо безценно в историята на най-престижния клубен турнир в света.

Като официален спонсор на УЕФА Шампионска лига Mastercard засне краткия филм „22 езика“, който показва как 22-ма футболни фенове от цял ​​свят се събират, за да играят мач – успехът в него е с цената на 11 билета за Шампионската лига. Победителят в равностойния двубой е само един, но в съблекалните след мача всички участници са наградени с наистина безценен момент – да вдигнат трофея не с кого да е, а с Краля на футбола Пеле.

„Футболът е обединяваща сила в целия свят и няма по-добър пример за това от Шампионската лига на УЕФА“, казва Раджа Раджаманар, главен маркетинг и комуникационен директор на Mastercard. „Кампанията ни #StartSomethingPriceless е свързана с взаимната подкрепа, която вдъхновява промяната, а УЕФА Шампионска лига е наистина уникална в преодоляването на границите и в промяната на живота на играчи и фенове“.

Филмът „22 езика“ е част от новата кампания #StartSomethingPriceless на Mastercard, която е предназначена да вдъхнови хората да преследват своята страст и да превръщат малките моменти в невероятни спомени. Като футболна икона, която последва мечтата си да се превърне в най-великия играч в света, Пеле определи три събития от Шампионската лига на УЕФА, които обединиха футболния свят, вдъхновиха промяна и започнаха нещо наистина безценно.

„Спомням си, когато бях млад и получих решаващо послание от баща ми: „ще бъдеш много добър футболист, но най-важното е, че трябва да си добър мъж и добър човек“. Тези думи винаги са останали с мен“, казва Пеле, който през цялата си кариера е вкарал общо 1 283 гола, сред които истински шедьоври. „Ние всички обичаме надпреварата и стремежа към победа в спорта, но по-важно е какво правим като хора на терените и извън тях. Футболът е огромна движеща сила за равенство и толерантност, а тези моменти от УЕФА Шампионска лига наистина носят чувството за едно безценно начало".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ