Меси и съотборниците му от Интер Маями стават рекламни лица на круизен оператор

Меси и съотборниците му от  Интер Маями стават рекламни лица на круизен оператор

Меси и съотборниците му от Интер Маями стават рекламни лица на круизен оператор

Аржентинската  футболна суперзвезда Лионел Меси и съотборниците му от Интер Маями ще носят иконата на Royal Caribbean International на фланелките си за предстоящата кампания, заменяйки фирмата за крипто инвестиции XBTO като основен спонсор на клуба, съобщи CNBC.

В изявление, публикувано във вторник, Royal Caribbean International обяви, че скоро ще "постави своя знак отпред и в центъра" върху футболните фланелки на отбора на Интер Маями.

Базираната във Флорида компания, един от най-големите оператори на круизни линии в света, разкри новината на събитие за представяне и описа сделката като "многогодишно партньорство". Тя не разкри финансови подробности за споразумението.

"Вълнуващо е, че сега обединяваме силите си, и нямам търпение за бъдещето, което нашите две организации ще изградят за нашите индустрии, за нашите фенове по света и, разбира се, за нашите местни общности тук, в Южна Флорида", каза президентът и главен изпълнителен директор на Royal Caribbean Group Джейсън Либърти.

XBTO, глобална фирма за криптофинансиране, преди това обяви многогодишно партньорство с Inter Miami през септември 2021 г. в това, което се смяташе за една от най-големите MLS сделки.

Интер Маями обяви по това време, че споразумението XBTO представлява „значителен крайъгълен камък в масовото приемане на крипто“ и приближава Маями „по-близо до превръщането му в меката на крипто света“.

Смяната на спонсорството на клуба за предстоящата кампания на MLS, която започва следващия месец, изглежда отбелязва още една стъпка встрани от крипто индустрията в Маями.

Миналата година например домашната арена за Маями Хийт от NBA промени името си от FTX Arena на Kaseya Center. Крипто борсата FTX, някога оценявана на 32 милиарда долара, се срина през ноември 2022 г. след криза с ликвидността.

Партньорството на Inter Miami с круизен оператор идва, докато индустрията продължава да се възстановява от пандемията Covid-19. Американски круизни оператори и туристически агенти казаха за Ройтерс в края на миналата година, че 2024 г. изглежда като знаменна година за круизни ваканции, след като беше тежко засегната по време на кризата с Covid-19.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ