Моуриньо: Не сме готови да бъдем Манчестър Юнайтед

Моуриньо: Не сме готови да бъдем Манчестър Юнайтед

Моуриньо: Не сме готови да бъдем Манчестър Юнайтед

„Забравете. Не се връщайте 10, 20 години назад, не е възможно в момента да бъдем същите. Не сме готови да бъдем Манчестър Юнайтед, не сме готови да сме доминатна сила, не сме готови да опитаме и да печелим всичко. Заради естеството на клуба, а и заради моят характер, сме готови да се борим за всеки мач и точка. Има обаче голяма разлика между амбициите, каквито има такъв гигант като Манчестър Юнайтед, и какви сме в действителност”. Това заяви пред Би Би Си селекционерът на „червените дяволи” Жозе Моуриньо.

Той обясни, че предишните мениджъри на Юнайтед са допуснали сериозни грешки с трансферите. „Продажбата на Анхел ди Мария, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек е грешка на предходните мениджъри. Манчестър Юнайтед продаде играчи, които аз не бих пуснал никога, а също така е взел футболисти, които никога не бих довел на „Олд Трафорд”, заяви специалистът.

 „Не е нужно Юнайтед да играе в Шампионска лига, за да привлече най-добрите футболисти. Златан можеше още да е в ПСЖ, Мхитарян в Борусия Дортмунд, а Погба в Ювентус. Най-важното за Погба е неговата личност. Той е професионалист и ще подобрява играта си, сигурен съм. Въобще не съм разочарован от него”, добавя още Моуриньо в отговр на критиките за слаба игра на най-скъпия футболист в света.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ