Нова телевизия и БНТ ще излъчат съвместно Европейското по футбол

Нова телевизия и БНТ ще излъчат съвместно Европейското по футбол

Нова телевизия и БНТ ще излъчат съвместно Европейското по футбол

Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия ще излъчват съвместно всички мачове от Европейското първенство по футбол – УЕФА ЕВРО 2020. Това ще е юбилеен турнир, който отбелязва 60-годишнината на състезанието. Всички български фенове на футбола ще могат да се насладят на вълнуващите двубои от 12 европейски града, всеки от които предстои да се превърне в бляскава арена на спортното събитие на годината.

Двете медии ще покажат на живо всички мачове от първенството, което започва на 12 юни 2020 г. и ще продължи 1 месец. Своят дебют в домакинството на Европейското първенство по футбол ще направят 8 града и 7 държави.

Футболните двубои ще се проведат в Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген. За първи път мачове от финалния турнир ще има на територията на Азербайджан, Русия, Румъния, Република Ирландия, Унгария, Шотландия и Дания.

Нова Броудкастинг Груп ще предава на живо мачовете по DIEMA, NOVA и каналите на DIEMA XTRA. Българската национална телевизия ще излъчва двубоите по БНТ1 и БНТ 3. Окончателната схема на срещите, предавани на живо и на запис, ще стане ясна след жребий на 30 ноември 2019 г. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ