Програмата от Световното първенство по футбол за днес

Програмата от Световното първенство по футбол за днес

Програмата от Световното първенство по футбол за днес

Ако вторият ден от елиминационната фаза на Световното първенство по футбол предложи това, което предложи първият, то със сигурност градусът на емоциите ще удари нови висоти.

Днес, 1 юли, домакините от Русия ще са на нокти - техният отбор излиза срещу Испания в 17:00 часа. Със сигурност класата на иберийците е далеч по-висока, но нестабилността в защита на Испания е видима, а доста често липсва и достатъчно скорост в разиграванията. И все пак, испанският отбор има много опит зад гърба си, а с играчите, с които разполага, винаги може да измисли нещо напред.

От друга страна Русия сякаш разчита най-много на ентусиазма, като дори ако се затвори плътно, руският отбор едва ли ще удържи - и при този най-популярен за игра начин е нужна класа, а е съмнително дали руският отбор има силите даже за такъв подход.

В 21:00 часа един от отборите, впечатлили най-много в груповата фаза, ще радва футболните фенове. Става въпрос за Хърватия, която ще играе с Дания. Категорично класата е на страната на балканците - с футболните професори Модрич и Ракитич и борбеният Манджукич.

За Дания най-яркото име е Ериксен, но една птичка трудно прави пролет. Логиката сочи успех на хърватите - те, обаче, имат навика да играят добре в груповата фаза на голям шампионат и после да се провалят.

И все пак, от 1998 година Хърватия не е излизала в елиминации на световно първенство по футбол - сега отборът има голям шанс и трябва да покаже, че може!

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ