Пулев: Никой не ме е питал за мач с Джошуа

Пулев: Никой не ме е питал за мач с Джошуа

Пулев: Никой не ме е питал за мач с Джошуа

Кубрат Пулев е категоричен, че никой не го е потърсил за преговори за предстоящия му мач срещу шампиона Антъни Джошуа за пояса в тежка категория на IBF. За сметка на това американският медиен гигант ESPN дори вече публикува евентуалните дати за сблъсъка - 28 октомври в Кардиф или 11 ноември в Лас Вегас.

„Водят се преговори, без да съм попитан дори. Но това не е финал на републиканско първенство, а битка за световната титла”, коментира Пулев.

Според него от щаба на Джошуа водят преговори с промоутърската компания на българина Зауерланд, но никой не се свързва с него за официална информация.

„За съжаление, с моите промоутъри изобщо не сме в синхрон. Първо, мен никой не ме е уведомил за крайна дата. Имахме разговори по тази тема, но не сме се разбрали за нищо конкретно. По принцип от доста време комуникацията ми с Кале Зауерланд и с управителя на компанията, не е никак добра. Преди извесно време обсъждахме предстоящия двубой, но не стигнахме до нищо конкретно. Мястото, от което разбрах, че тази дата остава твърдо са медиите. Чуждите и българските”, заяви Пулев.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ