Решаващ мач за България в Лигата на нациите

Решаващ мач за България в Лигата на нациите

Решаващ мач за България в Лигата на нациите

Изключително важна е днешната среща срещу Кипър за националите ни по футбол. Нуждаем се от задължителна победа при гостуването, ако искаме да запазим шансове за класиране в следващата фаза на Лигата на нациите.  При това желателно е победата да бъде изразителна, тъй като сме с по-лоша голова разлика от лидера Норвегия. Мачът е с начален час 21:45 ч.

Заради контузии от състава отпаднаха вратарят Пламен Илиев и крилото Кирил Десподов. Илиев е основна заслуга и за трите победи на тима, а Десподов вкара важния изравнителен гол срещу Кипър в София. На вратата на България ще застане ветеранът Георги Петков, който би трябвало да внесе спокойствие с огромния си опит.

Страхил Попов, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и Петър Занев ще оформят защитата, а пред тях ще действат Георги Костадинов и Симеон Славчев. Най-вероятно Тодор Неделев ще играе по лявото крило, отдясно ще е Николай Димитров, който прави фурор с изявите си в Русия през последните седмици, а Ивелин Попов ще действа зад Спас Делев, предаде sportal.bg. Бързакът от село Ключ се завръща в тима след 8-месечно отсъствие и ще поведе атаката.

В другия двубой Словения посреща Норвегия.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ