Шампионска лига се завръща. Започват директните елиминации

Шампионска лига се завръща. Започват директните елиминации

Шампионска лига се завръща. Започват директните елиминации

Зимната пауза приключи. Време е за шоуто Шампионска лига. Днес започват директните елиминации в най-комерсиалния клубен футболен турнир.

Прожекторите са насочени към „Олд Трафорд”, където Манчестър Юнайтед посреща Пари Сен Жермен в първи осминафинален двубой.

„Червените дяволи” се намират в най-добрата си форма от ерата на Алекс Фъргюсън. Положителният импулс донесе Оле Гунар Солскяер, който от стъпването си в длъжност натрупа десет двубоя без загуба.

Манчестър Юнайтед ще се опита да вгорчи настроението на един от претендентите за спечелване на турнира ПСЖ. Французите имат сериозни проблеми с контузени играчи. Звездите Неймар и Кавани ще пропуснат първия осминафинал. Защитникът Тома Мюние също отпадна от състава. Въпреки контузиите ПСЖ е най-резултатният отбор с отбелязани 17 попадения и не бива да бъде подценяван.

Юнайтед пък трябва да се пребори с надвисналата през последните години прокоба да не може да прескочи осминафиналите. Манчестър е спечелил само 1 от последните си 9 мача в елиминациите на Шампионската лига.

В другата среща днес Рома посреща Порто. Двата тима се представиха на високо ниво в групите и сега ще се опитат да затвърдят класата си.

И двата двубоя са с начален час 22:00.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ