"Ще ми липсва, ще ми липсва, мамка му!" - Бербатов каза сбогом на футбола

Ще ми липсва, ще ми липсва, мамка му! - Бербатов каза сбогом на футбола

"Ще ми липсва, ще ми липсва, мамка му!" - Бербатов каза сбогом на футбола

Най-добрият български футболист за 21-и век - Димитър Бербатов, официално обяви края на своята футболна кариера. Той обяви решението си със съобщение на страницата си във Фейсбук и видеообръщение. Ето какво гласи то:

На този специален ден днес, / ако не знаете защо, проверете историята / реших да споделя това с вас, което се подготвям да публикувам преди известно време, но не... не знам Защо... знам, че някои от вас вече си мислеха, че съм се пенсионирал, а сега може би сте като WTF Berbs знаем, че не играете, но аз се опитах да намеря нещо миналата година.. не се е случило И така, някой ми каза, че трябва да кажа нещо, и виждайки, че хората, където ме питат, особено у дома, трябва да дам едно сбогом съобщение! И така, ето го!

Последната ми игра беше повече от преди една година, така че мисля, че сега е точното време да спра и отдавна е закъсняло! Въпреки, че като се замисля, никога не е краят, защото ще остана в играта по един или друг начин, дойде време да кажа, че след почти 20 години играя футбол, аз съм спира с моята професионална активна футболна кариера!

Ще ми липсва! Ще ми липсва, мамка му! Всичко! Игрите, тренировките, целите, подготовката, на (, съотборниците ми... ревът на феновете, когато вкарах още един гангстер

Бях благословен и работя здраво, за да имам на, за да играя с един от най-добрите някога и срещу едни от най-добрите! И да идвам от малка страна това го прави още по-специален за мен! Имах своите върхове и, разбира се, някои падения в кариерата ми, спечелих моя справедлив дял от трофеи, вкара и няколко гола по пътя! Играл съм по начина, по който искам да играя, и вкарах целите, които исках да направя!

Благодаря на всички хора, които ми помогнаха да се develope, и се превърна в играч, който винаги съм искал да бъда
Благодаря на всички мои бивши отбори, на моите съотборници и на моите треньори и персонал! За мен беше удоволствие! Знам, че понякога не беше лесно да се работи с мен, но винаги давам всичко от себе си за отбора, за който съм играл!

Надявам се, че всички сте харесали играта ми, и всичко, което дадох, за да ви забавлява на терена!

По дяволите, ще ми липсва всичко това, хора, защото обичам футбола толкова много... но съм сигурна, че и на вас ще ви липсвам Благодаря ви! DB9

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ