Сензацията на Australian Open със специално обръщение към българската публика

Сензацията на Australian Open  със специално обръщение към българската публика

Сензацията на Australian Open със специално обръщение към българската публика

Южнокорейският тенисисит Хьон Чун отправи специално послание към българската публика. След Откритото първенство на Австралия първият кореец, стигнал полуфинал на турнир от Големия шлем, пристига у нас за турнира DIEMA XTRA Sofia Open.

„Здравей, България. Очаквам да ви видя на DIEMA XTRA Sofia Open 2018“, заяви Хьон Чун от Австралия, където си подсигури място в топ 4.

След като елиминира №4 в света Александър Зверев и бившия №1 в света Новак Джокович, Хьон Чун ще играе с легендарния Роджър Федерер в битка за класиране на финала на Australian Open. Хьон Чун разби с 3:0 сета (6:4, 7:6, 6:3) Тенис Сандгрен в 1/4-финалите в Австралия! Приказката за корейската звезда продължава, а след нея шампионът от Next Gen ATP Finals идва за DIEMA XTRA Sofia Open между 4 и 11 февруари! А в София го очаква шампионът от финалите на АТП за 2017 г. Григор Димитров.

„Чун ще бъде истинска сила в София“, обяви още на старта на похода на корееца в Австралия турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами. „Той задава стандартите за бъдещата генерация в световния тенис и феновете в София ще имат шанса отблизо да отправят поглед в бъдещето на тениса“, допълни Макнами. 

Феновете вече с нетърпение очакват сблъсъка между двамата шампиони от финалите на АТП за 2017 г. Григор Димитров и Хьон Чун в София.

Турнирът от сериите АТП 250 е между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“. Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна. 

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ