"За най-големия, от най-високия"

За най-големия, от най-високия

"За най-големия, от най-високия"

Топка с автографи от националите по волейбол и книга, подарена от Любо Ганев с думите "За най-големия от най-високия" получи Борисов, който се видя днес с волейболния ни тим за световното в изцяло реновираната за първенство зала "Конкресна във Варна" .Над 350 милиона са отпуснати за изграждане на спортна инфраструктура в цялата страна, припомни премиерът. "Положихме много воля и сега имаме зали в София, Русе, Шумен, Сливен, Стара Загора. “, заяви още Борисов и обеща, че държавата може да отдели още 100 млн. за "едно ново, кокетно стадионче" на националния отбор по футбол "ако продължават така и се представят добре

 

България е домакин на световното първенство по волейбол от 9 до 30 септември заедно с Италия. Избраниците на селекционера Константинов стартираха участието си на големия форум с победа 3:0 срещу Финландия. Предстоят им срещи с Иран, Пуерто Рико, Куба, както и със световния шампион Полша.

"Имайте предвид че децата ви гледат, ставате символи, пример за подражание и сте изключително важни. В момента 3 световни правим едновременно - по волейбол, по художествена гимнастика, по гребане. Бил съм спортист, знам колко е важна концентрацията", заръча  Борисов на волейболните ни национали.

Вчера, успех на отбора ни лично пожела и президентът Румен Радев, който ги навести в съблекалните.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ