нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Златните ни момичета се сбогуват с феновете с шоу-спектакъл в "Арена Армеец"

Снимка: Getty Images

Златните момичета на България от националния ансамбъл по художествена гимнастика и състезателките в индивидуалното ще се сбогуват с феновете си с шоу-спектакъл в "Арена Армеец" на 16 декември от 19:30 часа.

Новината бе обявена от Българската федерация по художествена гимнастика, а бенефисът на грациите ще се нарича "Сън" и ще включва музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци.

Участие в шоу-спектакъла ще вземат олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканов, както и още две гимнастички, които бяха част от тима в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова. Част от шоуто ще бъдат и две от най-силните ни гимнастички в индивидуалното в последните години Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също сложиха край на професионалната си кариера.

В него ще участват и едни от най-добрите ни музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани, съобщават от Федерацията.

Билетите за събитието вече са в продажба, а от Българската федерация по художествена гимнастика уточняват, че то ще се проведе съгласно заповедта на здравния министър при 100% капацитет на залата и всички присъстващи със "зелен сертификат". 

още по темата
още от Спорт