нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

 Да срещнеш Johnnie Blonde!

Това е нещо ново, нещо различно, характерът му е слънчев, а това е чудесен повод за запознанство – поздравете Johnnie Blonde, новият продукт, създаден от екипа на Johnnie Walker, който вече е тук, за да бъде заедно с вас в дългите вечери на непринудени разговори в спокойна атмосфера.

Роден изцяло от философията на Johnnie Walker постоянно да разширява границите, да изследва нови вкусове и преживявания Johnnie Blonde е тук, за да възхити любителите на скоча, но и да се превърне в новото любимо преживяване на онези, които досега не са били почитатели на уискито.

Този добър приятел за всяка компания идва с предчувствие за цветно лято в прозрачна бутилка, за да се насладите на слънчевия му цвят още преди да го отворите. А това, че Johnnie Blonde не е просто обичайният скоч се усеща веднага, щом се разлее по небцето. Балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки, това е вкус, който няма нищо общо с всичко, което сте опитвали досега. Вкус, който феновете на добрия скоч биха очаквали, но с една идея над очакваното. Изненада? Почакайте да се разгърне, когато решите да го смесите с газирана домашна лимонада! Това вече е новото любимо уиски преживяване, за което говорим.

Авангардната симфония от вкусове на иновативния бленд се дължи на отлежаването му в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекота и сладост. А те, в комбинация с лекия и нежен послевкус с нотка на пикантност превръщат Johnnie Blonde в абсолютния фаворит на търсачите на нови усещания.   

Накратко, Johnnie Blonde дава заявка за трансформация в мисленето за начина, по който се прави шотландско уиски. Това е многолико уиски, подходящо за чиста консумация, но и уиски, специално проектирано и направено за миксиране. Убедете се сами, опитайте да приготвите тази лесна и освежаваща рецепта:

Необходими съставки:

-        50 мл Johnnie Blonde

-        150 мл лимонена газирана напитка

-        Висока чаша

-        Лед

-        Резен портокал за още по-голяма свежест

Начин на приготвяне:

Напълнете високата чаша с лед, добавете уискито и газираната напитка.

Украсете с резен портокал и кажете "Наздраве!" на вашия нов приятел, Johnnie Blonde!

още от Стил