нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Празнувайте със стил!

Moët & Chandon, най-обичаното шампанско в света, отбелязва края на годината с лимитиранa серия празнични бутилки и кутии.

Moët & Chandon открива празничния сезон с лимитирана колекция, създадена със специалната мисия да отбележим началото на една по-добра нова година. Дизайнът на колекцията пресъздава класическите отличителни елементи на Moët & Chandon. С модерен външен вид и празнични златни акценти, лимитираната серия се превръща в перфектен подарък, който да споделим с най-близките хора.

Разпознаваемата черна панделка около гърлото на бутилките на Moët & Chandon е символ на елегантност от 1886. Тази година панделката се появява и около етикета на бутилката под формата на стилизирана сребърна елха. Лимитираната серия бутилки имат блестящи златни нюанси, за да отбележи очарователния и изискан характер на марката Moët & Chandon. Забележителните ефекти, наподобяващи грациозните четки на художник, са в чест на артистичната чувствителност и усет, които проявяват всяка година създателите на шампанското Moët & Chandon, екипът от уайнмейкъри начело с Беноа Гуез.

В празничната бутилка ще откриете символът на марката - шампанското Moët Impérial, което се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Този бленд отразява богатството и многообразието на региона Шампан, с лека доминация на вина от пино ноар за перфектна структура, със сочност от вината от пино мюние и свежест от вината от шардоне.

Колекцията празнува онези неща в живота, които ни свързват и ни правят по-цялостни, отдавайки заслужена почит на наследството на Moët & Chandon, изпълнено с щедрост, великодушие, благородство и стремеж към повече.

Празнувайте и вие със стил, поръчайте бутилка Moët & Chandon със златна чаша от тук

Направете празниците още по-специални, като изпратите своето празнично видео послание с бутилка Moët & Chandon тук.

 

още от Стил