нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Робърт Де Ниро стана модно лице

Снимка: Guliver / Getty images

Американският актьор и режисьор Робърт де Ниро стана лице на италианската марка Ermenegildo Zegna, пише Lenta.ru. 73-годишният носител на "Оскар" е взел участие в рекламната кампания на марката за пролетно-летния сезон. 

Тази кампания е първа от редица други, които ще бъдат създадени под слогана "Преломни моменти". Идеята, която модната марката цели да постигне, е по-близка комуникация с клиентите, за да ги вдъхнови да споделят своя опит и повратни точки в живота. Това може да направите и вие на сайта на компанията.

Ermenegildo Zegna е италианска компания, представяща луксозни мъжки дрехи, обувки, парфюми. Тя е основана през 1910 г. от Ermenegildo Zegna. Сега се управлява от четвърто поколение Zegna.

Робърт де Ниро е американски актьор, продуцент и режисьор, носител на награда "Златен глобус" за филма "Разяреният бик" и за приноса му към филмовата индустрия и двукратен носител на награда "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля във филма "Кръстникът 2" и за най-добър актьор в поддържаща роля във филма "Разяреният бик".

още от Стил