Затвори

Меган Маркъл ще озвучава анимационни филми за „Дисни“

Getty Images

Какво ще работят Меган и Хари, когато изберат обикновения живот пред кралските привилегии е въпросът. Поне за нежната половинка от семейството вече има яснота. Меган Маркъл е подписала договор за работа с развлекателния конгломерат „Дисни“, предаде британското издание „Таймс“. Това вероятно се е случило преди 6-седмичната визита на херцозите на Съсекс в Канада, където останаха за коледните празници.

Задължението на Маркъл ще бъде да озвучава анимационни филми, в замяна на уреждане на дарение за базираната в Ботсвана благотворителна организация „Слонове без граници“, която помага за предпазване на бозайниците от бракониери. През октомври миналата година принц Хари се включи в инициатива на организацията за облагородяване на гора в Национален парк „Чобе“, в Африка.

Междувременно кралица Елизабет II и днес продължава разговорите за бъдещето на кралската двойка след изненадващото им оттегляне от кралските задължения, което обявиха в миналата сряда. Днес принц Хари, принц Уилям и принц Чарлз са в имението Сандрингам. Очаква се Меган да се включи в дискусията по телефона от Канада, където от няколко дни е със сина си Арчи.

още от Светска хроника