нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Приятен полет!

Снимка:Guliver/ Getty Images

 

Кои са най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание, когато отивате на екскурзия или почивка със самолет? Експертите от eSky помагат с 10 съвета, които са актуални по всяко време и при всяко пътуване

 

1. Внимавайте откъде купувате самолетни билети

Историята познава всякакви случаи, включително купуване на самолетни билети от частни лица. Забравете за това. Да придобиеш право на продажба и издаване на самолетни билети не е толкова лесно и изисква покриване на различни изисквания. Само акредитираните от IATA агенции и авиокомпаниите могат да издават самолетни билети.

2. Пазарувайте онлайн

Живеем в свят, в който намираме отговор на всеки въпрос за секунди, сравняваме хиляди оферти онлайн, плащаме дистанционно и петсим много време и средства. Няма нищо по-лесно, бързо и удобно от това да организирате пътуването си онлайн, стига да сте сигурни, че купувате от надежден уебсайт. Уверете се, че сайтът е сигурен, с добра репутация и силно присъствие в онлайн пространството.

3. Застраховайте се

Никога не гледайте на застраховката като на излишен разход. На път рисковите ситуации са много и непредвидими. Една обикновена туристическа застраховка, която струва само няколко евро може да ни спести доста големи главоболия и разходи. От забавяне на полет, загуба и повреда на багаж до злополука, застраховката макар и принципно незадължителна, следва винаги да върви в комплект с вашето пътуване.

още по темата
още от Туризъм