Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Wizz Air добавя нова дестинация от София

145

Най-големият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа Wizz Air открива нова линия от София през есента. Тя ще бъде до град Ейлат в Израел.

Полетите започват от 10 ноември 2018 г. Новият маршрут на WIZZ ще се обслужва два пъти седмично, във вторник и събота, предоставяйки на клиентите удобен график за морска ваканция и бягство за уикенда, съобщават от авиокомпанията.

Местата по маршрута вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение WIZZ на цени от 39.99 лв.*

Ейлат, известен като ваканционната столица на Израел, е най-южният град в страната. Като оазисното градче на брега на Червено море, Ейлат предлага на посетителите съчетание от планински пустинен пейзаж, красив залив и слънчево време през цялата година. Без съмнение е един от най-уникалните градове в Израел и един от най-ексклузивните курорти в света - привлича милиони посетители годишно.

След като тази година Wizz Air вече добави Ница, Малага, Атина и Лисабон към софийската си мрежа, Ейлат става петата слънчева дестинация, с която компанията ще свърже българската столица. Вземайки предвид и маршрута Варна-Виена, който също стартира тази година, днес Wizz Air вече предлага 45 нискотарифни маршрута от България.

*Еднопосочен билет с включени данъци и задължителни такси.

**ACI предполага откриването на 750 работни места на всеки 1 милион превозени пътници годишно.

още от Туризъм
26
Петък
Април