Лектори

д-р Галя Викьова

д-р Галя Викьова

заместник изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните

Д-р Галя Викьова е заместник изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните с ресори: дирекция „Контрол на храните“ при ЦУ на БАБХ; дирекция "Лабораторен контрол"; Национален диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт при БАБХ по отношение на храните; Централна лаборатория за химични изпитвания и контрол при БАБХ; Централна лаборатория по ветеринарно-санитарна експертиза и екология при БАБХ.

Д-р Викьова е експерт от кариерата. През 1998 година започва работа в Националната ветеринарномедицинска служба (НВМС), която по-късно става част от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ), като старши експерт в регионалното звено в град Видин. Дейността й е насочена основно в контрола на качество и безопасност на храните от животински произход.

Д-р Галя Викьова е дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет – Стара Загора. През 2003 година защитава и магистърска степен в направление „Стопанско управление“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, град Велико Търново.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ