Лектори

Ивайло Георгиев

Ивайло Георгиев

ръководител Устойчивост, връзки с институциите и комуникации в „Аурубис България“

Ивайло Георгиев e ръководител Устойчивост, връзки с институциите и комуникации в „Аурубис България“, част от международната група за производство на метали Aurubis AG. Присъединява се към компанията през 2017 г., като отговаря за взаимодействието с националните и местните власти, връзките с общностите, разработването и прилагането на ESG политиките, от 2022 г. - и на Груповата стратегия за устойчивост в България.
 
Ивайло има над 20-годишен опит в частния и публичния сектор. Бил е съветник на вицепремиера и министър на финансите, съветник на вицепремиера по управление на средствата от ЕС в кабинета Райков, член на съвета на директорите и ръководител Бизнес развитие на Националния дворец на културата, зам.-директор на фондация „Глобални библиотеки - България“. Редактор е на българските издания на книгите „Кризата в Европа. Поглед отвътре“ (2015), „След Стената. Преходът в Източна Европа“ (2016), „Накъде върви Европа“ (2018).
 
Ивайло има магистърска степен по физика от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Член е на Европейската асоциация на комуникационните директори. В свободното си време подкрепя развитието на читалище „Димитър Динев“ - София, където е член на Настоятелството.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ