Лектори

Наталия Петкова

Наталия Петкова

директор Човешки Ресурси, Евиден България и Евиден Глобал Деливери Център

Наталия Петкова е експерт в сферата на човекшките ресурси с повече от 15 г. опит в областта. Стартира кариерата си като специалист подбор на персонал, като  постепенно надгражда експертизата си в посока развитие и задържане на персонала, управление на проекти свързани със служителскто преживяване  и благополучие, както  и оптимизация и подобрение на процеси по методоогията  Lean Six Sigma. В последните 10 г. фокусира вниманието си в технологичния сектор, като кариерата й се развива в компании като Експириън, Йетел и Атос.

От 2021 г. оглавява отдел човешки ресурси на Атос България Компетенси Център, а в последната 1 година управлява ЧР за новосъздадения бранд на групата -  Евиден, в който се побират два от офисите на компанията в България – Евиден България и Евиден Глобал Деливери Център с общо над 1000 служителя. Компанията предоставя комплексни дигитални решения за големи производствени компании в страната и Европа.

Основен фокус за Наталия към момента са управлението на промяната и трансформацията, удоволетворението на служителите, оптимизацията на процеси и изграждане и затвърждаване на работодателстака марка.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ