Home Cusine: Изкуството на домашната храна

Home Cusine: Изкуството на домашната храна

Home Cusine: Изкуството на домашната храна

Добрата храна е култура, която е напълно постижима в домашната кухня. Това смята Стоян Георгиев, който е главен готвач в Home Cusine. Това е и най-новата рубрика на сайта WebCafe, в която Стоян Георгиев пет пъти в седмицата демонстрира ястия, които най-често поднася на семейната трапеза вечер.

„Нямаме право на грешка, защото иначе няма да хапваме вкусна храна“, казва Георгиев. За максимално улеснение на читателите и любителите на вкусната храна рубриката е придружена от кратки видео материали с предложение за деня, допълнени от статия със снимки, необходими продукти, начин на приготвяне, интересни факти за ястията.

„Голяма част от ястията могат да се приготвят в рамките на един час. Понякога пускаме рецепти, които изискват повече време, но това обикновено става в петък, за да могат хората да си сготвят храната през уикенда“, обяснява Георгиев.

„Името на рубриката - Home Cusine е нарочно изписано неправилно, за да се разграничава от професионалистите. „Ние сме аматьори. Home Cusine е кухнята на моето семейство. Храната, която готвим заедно със съпругата ми, а понякога и с помощта на синът ни, споделяме с нашите приятели и читателите“, казва още главният готвач, който иначе работи и като изпълнителен директор на webcafe.bg.

Вкусно пилешко роле с бекон и гъбиВкусно пилешко роле с бекон и гъби

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ