Екстравагантни герои на ярък фон рекламират бельото на Diesel

Екстравагантни герои на ярък фон рекламират бельото на Diesel

Екстравагантни герои на ярък фон рекламират бельото на Diesel

Visible woman – жената, от чието поле на привличане не може да избяга никоя вечер. Mr. Naker – този, който разсъблича всяка жена (в ума си). Miss Dismiss – устните й казват „Не!“, очите й още повече „Не!“.

Това са само част от провокативните „супергерои“ в ярки цветове, които представя новата рекламна фотосесия на бельото Diesel.

Снимките на героите - костюмирани манекени на Diesel целят да привлекат вниманието на интернет потребителите към актуалната, цветна колекция бельо на модната марка и да привлекат още посещения в уеб-сайта й.

В представянето на колекцията в сайта на Diesel са използвани флаш анимация и специални ефекти, чиято цел е да направят образите на заснетите екстревагантни модели по-впечатляващи и подвижни.

Избирайки бутона „Разпространи силата“ (“Spread the power”) до образа на всеки герой, потребителите могат да споделят рекламните изображения и информацията от сайта в социалните мрежи. Кликвайки върху „Притежавай силата“ (“Own the power”), те могат да си поръчат бельото онлайн.

Част от атрактивните рекламни фотоси със „супергероите“ на Diesel можете да видите тук.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ