Най-популярната в интернет реклама през годината

Рекламен клип на Dove е събрал най-много прегледи и споделяния през тази година според класация на американското издание Adweek. То състави Топ 20 на клиповете, които са най-гледани и споделяни в мрежата. Видеото на Dove е начело с почти 60 млн.прегледа от потребители и над 4 млн. споделяния.

Сюжетът накратко: в главните роли са бивш съдебен художник, специализирал се в създаване на портрети на издирвани престъпници по описание и няколко жени, които до последно са държани в неведение какво се случва. Художникът рисува по две скици на всяка от тях: едната по собствено описание на всяка от жените, а другата – по описание на случаен непознат. Разликата между двата портрета е поразителна, а жените, участвали в оригиналното хрумване – удивени до сълзи. Можете да видите вирусния рекордьор веднага след текста.

Сред първите десет в класацията са още:

2. Трейлърът на филма „Телекинеза”, в който бе разиграна зловеща шега в нюйорско кафене.

3. Рекламата „Baby&Me”, която за пореден път показва, че за Evian младостта е универсална и позитивна ценност, принадлежаща на всеки, независимо от възрастта.

4. Тихо и незабележимо за световната рекламна общност романтичната реклама на сладоледа Cornetto в Турция събра 26 млн. прегледа.

5. Музикалното видео на руската група Biting Elbows за броени дни стана хит в YouTube. Клипът е истински екшън – кръв, преследване и т.н.

6. Рекламата на бирата Budweiser трогва с необикновена история за любовта и приятелството.

7. Американският автомобилен състезател Джеф Гордън под прикритие устройва екстремален тест драйв на мениджър на автосалон и го снима със скрита камера.

8.Това не е просто реклама, а цяло кино! И да, ще ви разплаче.

9. Това видео връща вярата в човека. Пожарникарят Кори Каланик спасява котенце, а постъпката му е запечатана от камера GoPro.

10. Жан-Клод Ван Дам показва знаменития си шпагат върху два успоредно движещи се камиони Volvo – реклама, която ви показахме съвсем наскоро.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ