„Телерик“ с ново лого и визия

„Телерик“ с ново лого и визия

„Телерик“ с ново лого и визия

Българската компания „Телерик“ - световен доставчик на инструменти и решения за разработка и анализ на междуплатформени и мобилни приложения, от днес е с ново лого и дизайн на интернет страницата www.telerik.com. Промяната се случва в момент, в който софтуерният разработчик пуска на пазара и напълно нова платформа - Telerik Platform.

Telerik Platform за разработка на приложения от край до край обединява за първи път в едно водещи инструменти и решения на компанията.

Това е първата значителна промяна в логото на българската компания от нейното основаване. Ребрандирането e дело на базирания в Сан Франциско екип на водещата агенция Moving Brands, която работи за много от днешните технологични гиганти. Освен представяне на нова визия, сред плановете на „Телерик” за настоящата година е и затвърждаване на лидерска позиция сред доставчиците на инструментите и решения за разработване на мобилни, уеб и десктоп приложения, както в Силициевата долина и САЩ, така и по целия свят.

„След 12 успешни години на глобалния софтуерен пазар, днес е идеалният момент да обновим своята визуална идентичност. 2014 г. е изключително важна за нас - пускаме изцяло нов продукт - Telerik Platform, и навлизаме с пълна сила на пазара на разработване на мобилни и междуплатформени приложения. Обновеното лого подчертава тази ключова стъпка в нашето развитие, като същевременно продължава да напомня за нашите корени и успехите ни до този момент”, сподели Светозар Георгиев, съосновател и изпълнителен директор на компанията.

Новата платформа на компанията - Telerik Platform, позволява адаптация към всички подходи за разработване – уеб, хибриден или „native“, както и към непрекъснато променящите се изисквания и потребности при разработката на приложения. Вместо да изисква от разработчиците да изберат конкретен подход („native“, хибриден или уеб), както повечето доставчици, „Телерик“ АД предоставя на своите клиенти възможността да създават красиви приложения за всеки вид екран с една единствена платформа от край до край.

Telerik Platform също им позволява да използват настоящите си умения, инструменти и работни процеси.

Водещи инструменти за потребителски интерфейс за уеб, хибридни и „native” приложения

Новата Telerik Platform предоставя пълен набор от инструменти за потребителски интерфейс, който позволява на разработчиците да изберат най-добрия подход за проекта, над който работят. Решенията поддържат:

  • Всеки подход: уеб, хибриден и „native“
  • Всяка операционна система: iOS, Android, Windows Phone, Windows и Blackberry
  • Всяко устройство: десктоп, таблет и смартфон
  • Всяка технология: .NET, JavaScript/HTML5, Java JSP и PHP

Telerik Platform също включва и услуги в “облака”, които са напълно интегрирани в платформата и които оптимизират процеса на дизайн, пускане и управление на приложения и анализа им в реално време за всички екрани.

Платформата, която може да се използва от край до край, както и на модули Telerik Platform, включва всички модули в процеса на разработване на приложения – от първоначалната идея и разработване, до пускането им и измерването на ключови показатели на тези приложения.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ