Таблоидът „Сън” наддава за Бербатов

Таблоидът „Сън” наддава за Бербатов

Таблоидът „Сън” наддава за Бербатов

След като вчера се появиха информации, че италианският „Милан” е готов да предложи 15 млн. лири за Димитър Бербатов, днес таблоидът „Сън” увеличи с 5 млн. офертата. Според изданието мениджърът на „Манчестър Юнайтед” сър Алекс Фергюсън е загубил доверие в нашия футболист, а италианският гранд е готов да даде 20 млн. лири за Бербо. „Сън” дори цитира неназован източник от „Милан”, според който все още не направена връзка за начало на преговори, но Бербатов е „футболист, който би се представил много добре в Италия.” Според информации в Италия, интерес към футболиста ни проявява и другият клуб от Милано – Интер.

Преди няколко дни пък „News of the World” съобщи, че Байерн Мюнхен обмисля дали да не купи Бербатов.

Междувременно, агентът на Димитър Бербатов – Емил Данчев опроверга категорично информациите, че нападателят на Манчестър Юнайтед може да премине в Серия А.

"Клиентът ми ще остане в Англия с Манчестър Юнайтед и следващия сезон", обяви Емил Данчев, цитиран от Fcinternews. „Димитър има контракт с Манчестър и няма никаква причина да обмисля трансфери в други отбори. Той е щастлив в Манчестър", твърди Данчев.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ