Д-р Спаска Фезова спечели наградата „Мениджър на дентална практика“

Д-р Спаска Фезова спечели наградата „Мениджър на дентална практика“

Д-р Спаска Фезова спечели наградата „Мениджър на дентална практика“

Голямата награда в четвъртото издание на конкурса „Мениджър на дентална практика“ спечели д-р Спаска Фезова от Благоевград. Тя закупи и превърна в модерна дентална практика последния етаж на стоматологичната поликлиника в града. Сега там намери своето място и статуетката „Творецът“, която е дело на зъболекаря д-р Ради Венков и е най-престижното отличие в националната надпревара, организирана от Асоциацията на денталните мениджъри в България, в. „Стоматологичен свят“ и Асоциацията на денталните дилъри в България.

По традиция официалната церемония по награждаването се състоя във Виенския павилион на Международен панаир Пловдив в рамките на Международната изложба „Медикус, Денто, Галения“.

Над 160 представители на денталното съсловие у нас, както и много гости, се събраха на 19 октомври 2012 г. вечерта, за да чуят имената на победителите. Целта на конкурса е да открои и отличи дентални клиники и кабинети, които създават комфорт и нова лечебна среда за пациента. В четвъртото издание на българските зъболекарски „Оскари“ бе включена и една нова категория – за „Екипен дентален мениджмънт”. Същността й е да определя всяка година по съответните критерии най-добре работещия екип между зъболекар и зъботехник в България.

Наградата “Мениджър на дентален кабинет“ бе присъдена на д-р Ели Бацелова, дентален кабинет „Д-р Ели Бацелова“, Пловдив. Д-р София Буджева – клиника „Бургасдент“, получи отличието „Мениджър на дентална клиника“. Бяха раздадени и наградите „Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал до трима души“, „Мениджър на зъботехническа лаборатория с персонал над трима души“, „Българска зъботехническа лаборатория с европейски измерения и технологии“, както и много допълнителни грамоти и отличия.

За първи път от името на Асоциацията на денталните мениджъри в България бе връчен призът „Ключ към успеха”. Негов носител стана д-р Михаил Далемски, София.

Наградата за „Екипен дентален мениджмънт” получи екипът на дентален кабинет „Д-р Борислав Михов”, Сливен, и зъботехническа лаборатория „Станидент” - Стоян Христов, Сливен.

Конкурсът бе подкрепен от Българския зъболекарски съюз, Сдружението на българските зъболекари, Съюза на зъботехниците в България, Международен панаир Пловдив и фирми, свързани с денталния бранш

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ