Как да направите своята революция

Как да направите своята революция

Как да направите своята революция

Как да започнете своя собствена революция? Революциите обикновено започват на местно ниво. Всяка се сблъсква със скептицизъм, така че са ви нужни бързи победи, за да го преборите. Когато сте поели по правилния път и сте преодолели трудностите на местно ниво, ще може да разпрострете идеите си и надалеч, пише Businessweek.

Революциите се нуждаят от участници. За целта трябва да привлечете вниманието на обществеността към себе си. Свържете се с различни хора, които работят в различни сфери. Това е най-сигурният начин да разберат за вас. Представители на банки, медии, университети – срещайте се с тях поотделно, за да ги запознаете отблизо с платформата си и да ги привлечете на своя страна.

Революцията изисква ресурси. Използвайте социалните медии от нов тип, както и остналите, за да си набавите необходимите ресурси за развитие. Водете откровени, искрени и открити диалози. Покажете на хората защо дейността, която започвате, ще е важна за тях и с какво конкретно ще им помогне.

Намерете поддръжници, познати за публиката. Революциите се нуждаят от лидери. Те са най-добрият канал за посланията ви. Най-важното в началото на всяко начинание е да ангажирате, вълнувате и давате възможност за предприемачество на хората, които искат да се включат.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ