Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Microsoft отличи Телелинк Бизнес Сървисис с наградата Партньор на годината

Телелинк Бизнес Сървисис (TBS) спечели наградата за Партньор на годината на Майкрософт за 2020. Компанията бе отличена сред водещите партньори на Майкрософт в целия свят за своите постижения в иновациите и имплементирането на клиентски решения, базирани на технологиите на Майкрософт. "Тази награда  поставя нов, по-висок стандарт за нас и още повече ни вдъхновява да изпълняваме мисията си да опростяваме сложното,” заяви Иван Житиянов, изпълнителен директор на TBS.

Наградата Microsoft Partner of the Year отличава тези партньори, които през изминалата година са имали изключителен успех в развиването и доставянето на решения на Майкрософт.

Наградите се класифицират в няколко категории, като победителите се избират измежду повече от 3300 кандидатури от над 100 страни по света. TBS получи признание за предоставянето на решения и услуги с изключително високо качество за България.

Наградата Microsoft Partner of the Year е признание за дългосрочния ангажимент на TBS в осигуряването на решения и техническа експертиза в помощ на клиентите при използването на водещи технологии от Майкрософт.  “За нас е чест да отличим победителите и финалистите на наградите Партньор на годината на Майкрософт за 2020,” заяви Гавриела Шустер, корпоративен вицепрезидент на организацията One Commercial Partner на Майкрософт. “Тези партньори надхвърлят очакванията, като предоставят навременни решения, които помагат да бизнесите по света да се справят с комплексните предизвикателства на времето – от виртуална комуникация и колаборация до подпомагане на клиентите да реализират пълния си потенциал с облачните слуги Azure и много други", посочи тя

още от Бизнес