нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Суперсилите, които дават енергия на професионалното израстване

Снимки и видео: Кауфланд България

Желанието да подобряваш постоянно работата си може да се осъществи, ако разширяваш собствения си кръгозор и не си поставяш граници, споделя Велина Русева, Ръководител отдел Услуги в направление Снабдяване

„Всички пътища водят към Снабдяване“, казват колегите на Велина за отдел Услуги, където работи тя. Това е самата истина и тя прекрасно го знае, затова е винаги усмихната, мотивирана, дейна, зареждаща. От успешната работа на отдела ѝ зависи много – оборудване, материали, подбор на фирми за различни дейности, с които да се осигурят нужните услуги и ресурси за всички звена и проекти в Kaufland България. Буквално.

7 години неуморно развитие в услуга на всички останали от екипа

Велина преминава през почти всички възможни позиции в Снабдяване, започвайки като младши търговец. Следва израстване на позиции като търговец, ръководител сектор, ръководител отдел Техническо закупуване, до ръководител на отдел Услуги в момента. Вярва, че в голямата международна компания Kaufland ще получи поле за изява и възможност както за професионално, така и за личностно развитие. Оказва се, че интуицията ѝ не я е подвела. Тя смята, че с опита, който е получила през всички тези различни позиции, е станала още по-креативна и изобретателна. Намира работата си в компанията за динамична, вдъхновяваща, зареждаща със сили да се справи с всяко предизвикателство. И тя го търси, за да може постоянно да подобрява себе си.

Суперсилите на Велина

„Комуникативна и социална, обичам да общувам с най-различни хора - от една страна с външни бизнес партньори, а от друга и с колегите. Но това, което много ми помага в работата, а и в живота, е че съм проницателна и това допринася за моята ефективност“ – описва своите силни страни Велина. „Искам да докажа и сама на себе си, че няма нещо, с което не мога да се справя“, допълва тя.

Определя се като много отговорен, принципен и лоялен човек, както по отношение на колегите си, така и към партньори и доставчици. Винаги е готова да продължи и да опита отново, в случай, че се сблъска с трудност, защото е упорита, амбициозна и целеустремена. Желанието ѝ да надгражда всичко постигнато до момента я мотивира още повече, вдъхновява я винаги да работи с още по-голям стремеж по новите проекти и предизвикателства.

Суперсилите на работодателя

Велина вярва, че компанията ѝ дава един по-широк кръгозор и отваря нови хоризонти и възможности за развитие. Осигурява на служителите си среда, в която да се учат и усъвършенстват постоянно, стимулира ги да предизвикват себе си и да надскачат възможностите си. Само трябва да повярват в способностите си и да не се отказват пред малките пречки или провали.

Описва работата си като интригуваща. За нея всеки проект е вълнуващ по своему. И е ново предизвикателство, вълнуваща изненада и нова възможност, която ти помага да не се поддаваш на рутината. „А това ме поддържа постоянно активна, тонизирана и позитивна.“, споделя Велина.

Много силен мотиватор в работата ѝ са колегите, на които разчита изключително много и които правят ежедневието ѝ такова, каквото е – интересно и динамично. Вдъхновява се и от положителната атмосфера и приятна среда, в която се намира. Дори и да има трудни моменти, заедно успяват да се справят с усмивка и взаимна подкрепа. Така израстват като екип.

В името на клиента

Велина силно се надява, че прави по-добър живота на клиентите чрез постоянните усилия на хората от екипа ѝ. Това е тяхна ежедневна задача и те влагат целия си ресурс и старание да я реализират в много аспекти. На практика осигуряват всякакъв тип услуги, за да функционират пълноценно всичките 60 филиала и логистичните бази на Kaufland България. Само част от многобройните примери са почистване, дезинфекция, монтажни дейности, снегопочистване, озеленяване, маркетингови услуги.

В работата им е ключът и свръзката между всички останали звена и отговорността им е бизнесът да не спира да функционира.

Научете повече за Кауфланд като работодател и за служителите в компанията на: kariera.kaufland.bg/supersili

още от Бизнес